Plugg, plugg, plugg.... Jag bli gaalen!

Även jag lever efter konditionstestet. Klarade 7.8km (i uppförsbackar och skit) på cirka 45 minuter. Jag är riktigt nöjd faktist då jag från början funderade på att skita i hela grejen. Med lite viljestyrka funkar allt vet ni!

Annars har det inte hänt överdrivet mycket idag. Var hemma hos Fia och vi drack te och snackade. Borde egentligen plugga för ligger efter i det mesta just nu, men jag orkar inte, seriöst! Matte prov på torsdag och det känns inge vidare just nu. Åhhhh vad jag längtar till Spanien!!  / F


3 jävliga varv klara man

Halloj alla, lite bättre humör idag faktiskt som tur är! men idag skola och hade konditionstest, så störande vi sprang tre varv (varje varv var typ 2,6 km?) sen kom vi 5 minuter försent så vi blev inskrivna på 2 varv bara -.- kill me!
men aja ska väl inte klaga egentligen om man tänker på hur lite vi sprang egentligen men aja. Så najs vi fick skjuts av läraren sen tillbaks till skolan, klå den du! haha.
 
Nej men tre lektioner bara idag och matten behövde vi inte komma på så var hemma vid 1 och checka film, van wilder den va ganska bra faktiskt. Sen mötte jag hanna och var med henne och fixa lite grejs. Men nu ska jag typ plugga, film och datanörda mig resten av kvällen.
 
kanske kommer ett inlägg senare och förresten snart drar vi till spanien och det skönaste är att vi åker veckan efter lovet så vi får en vecka mer ledigt men då blire iof mer plugg på självaste lovet men det är det värt! ciaoo /E


Ge mig lite kondition tack

Fan fan fan fan fan....! Konditionstest imorgon och man ska springa så långt man hinner på en timme. Hur fan hade dom tänkt sig att jag ska klara av det, jag som knappt har någon kondition alls. Att löpslingan sedan är laggd i skogen där det finns hundratals uppförs och nerförsbackar gör knappast saken bättre. Jag kommer säkert springa vilse också för den delen... Jag och mitt lokalsinne.

Om jag inte skriver imorgon har jag antagligen dött någonstans på en skogsväg i Kärrtorp. / F


sry

sorry men har verkligen ingen lust att skriva idag, är så jäkla irreterad att aahh vettfan vad.
Så trött på folk som hittar på saker och sen ska sprida ut skiten. nej ska kolla på tv och sova, är miss depp idag, god nattt /E

min äälskade box

har inte hunnit uppdatera sen igår men här kommer lördagen och söndagen lite snabbt (måste plugga också) träffade hanna efter käk och vi drog sen till jonas och det var lite krök där, trevligt var det väl...sen när vi kom hem till hanna så fick jag springa och möta en ett litet tag sen tillbaks och sova.

blev kanske 6 timmars sömn iaf, gick upp halv10 och skulle spela match sen fick vi skjuts till hanna och duscha och köpte chips dipp och läsk och bara chilla framför tvn. Sedan gjorde vi lite ärenden och åt donken.

såg på en film förresten som hette Angel och det var väl sisådär men själva filmen kändes lite onödig när den handlar om att de fejkar hennes död och sen slutar den med att hon dör på riktigt..men aja.
 Kan ju skryta lite om superboxen jag har till tvn, man laddar ner filmer på datan sen laddar man in de i boxen och kan checka hur enkelt som helst på tvn, har typ lite över 80 filmer än så länge men fler kommer, äälska boxen! /E


partY

fifan sov kanske lite över 4 timmar inatt, jippi! fan vad pigg man känner sig...naat. aja åkte till sickla med mamsen och kom hem med tre par skor och ett par jeans dessutom. lägger typ in foton senare eller imorgon på grejserna.
 
Ikväll blire nog fest tror jag eller något sånt, fast får se om jag antingen sover hos hanna eller om det blir hemma eftersom vi har match imorgon bitti och det är närmare från henne till hallen! Men nu ska jag fixa mig lite och kolla tv och chilla tills mami och papi kommer hem från matchen på söderstadion! men skriver kanske lite mer senare om det hinns med! ciaoo /E



lite snabbt sådär

trött som fasiken men kvällen blev att jag träffa angelica och en promenixade vi och träffade hennes kompis hanna. Sen drog vi till t-banan och där träffade vi ehm...lite folk...najs lite gratis bärs sisådär.

Aja sen mötte vi anders i stureby och gick med honom hem till erik där det var chillkrök sen ringde knuttie och fråga om de fick komma och det gick helt perfa så de kom också men sen drog alla och då drog vi som var kvar till macken och blev bjudna på korv sen drog vi tillbaks och sen fick jag sällskap av en till tunnelbanis.

som ni der orkar jag inte skriva detaljerat sorru men ska faktiskt sova nu, ska vara inne i stan till 10 med mamsen ska köpa lite skor, lägger självklart in bilder på det jag köper om jag nu hittar något! puss /E

Fredag kväll

Kvällens planer blir att dra ut till björkhagen där min kompis bor. Han fyller år snart så vi ska vara några stycken att fira honom. Blir roligt då det är folk som jag inte träffar så mycket längre sedan jag började gymnasiet. Lite reunion på det hela alltså!

Men updaterar i natt igen om jag orkar, annars kommer ett inlägg imorgon. Ha en bra kväll med er! / F


dåligt uppdaterat av mig

Hann inte riktigt skriva igår men gårdagen var bara skola, jag och felicia drog till skolan en timme tidigare än vi börja (var där 10 i9) och gjorde klart en läxa men hade ju tänkt köpa frulle i skolan men självklart var det stängt så fick gå hungrig ända till lunchen! ouch jobbigt.
Sen efter skolan skulle jag och några från min grupp stanna kvar och skriva klart ett arbete och jag fick ju sluta 50 min innan de andra så en fick stanna med mig men när vi väl skulle göra arbetet så gjorde...vi inte ett piss nog utan bestämde att en fick göra det hemma typ.

Var hemma vid 5tiden tror jag och då käkade jag och gjorde mig iordning för första träningen, fan vad dålig kondition man har fått men får väl skylla på mig själv att man håller på med dumheter!
 Men vi ska spela match på söndag och vi får typ redan vara med jääklans najs. 
Sen idag då, skulle köpt macka i skolan då med men det glömdes bort och fick vänta till lunchen men det var inte så farligt, bästa lunchen på länge potatisbullar, mums!

Fick sluta lite tidigare idag också så var nog hemma vid 10 över 2 men köpte pengar till mobil och så efter så kom hem för kanske en halvtimma sen.
 Ska äta tidigt idag om typ en timma för pappsen ska jobba tidigt så blir nog till att sova efter maten och sen ut och partY??
haha nej nu ska jag kolla tv och chilla grymt trött! kan skriva om kvällens planer lite senare, ciaoo /E

 

En vanlig torsdag

Förjävlig uppdatering idag, sorry för det men har inte haft någon tid förens nu. Slutade klockan fyra och efter det drog jag hem och käkade middag för att sedan träffa Elsa och Molly på Cozy. Det var ett tag sedan jag träffade dom så det var ju mysigt! Sedan var jag hemma till nio för att se på Heroes såklart. Det måste ju vara det bästa programmet som går just nu?!

Annars har det inte hänt så mycket idag faktist, hoppas ni haft en bra dag! / F

Ung mamma - jag?

Kom hem nyss, kan ta en liten snabb resumé från senast jag skrev då. Igår drog jag hem direkt efter skolan och mina syskon var hemma så umgåddes lite med de och deras bebisar. Senare skulle de åt varsinna håll men bestämde med ena att vi skulle käka från thai och kolla lite på fotbollen.

En liten smårolig sak som hände när jag gick med barnvagnen var att det var ett litet gäng (4-5 st) som gick förbi och efter de gick förbi så hörde man ena killen "Shiiit, hon hade en unge!" haha snacka om panik jag fick och ropa på min syster fort som fan att hon skulle ta bebisen.
 
Aja käkade hos syster och sen mötte jag upp hanna och gick och köpte vattenmelon och kollade lite film men vi somnade rätt fort båda två. Sen inatt kom ju också mina föräldrar hem igen, så no longer ensam hemma så himlans skönt att vara ensam hemma. 

Idag så vare ju skola och sen mötte jag senare upp hanna och åt med henne och sen kollade vi på handboll (hammarby-H43) och nu är man hemma och chillar, fast självklart har man ju inte gjort läxan till imorgon men den får jag väl göra imorgon och skicka in. Nej ska data/tv-nörda mig lite nu, ciaoo /E


Två lektioner + sol = bra dag

Åååååh härliga dag! Hade bara två lektioner då våran samhälls-lärare var sjuk. Så dagen startade skönt med endast tyska, lunch och matte. Tänk att man kan bli så glad över att någon annan ligger hemma och mår dåligt, det är ganska synd egentligen!

Efter skolan träffade jag i alla fall upp en kompis och vi gick på en prommenad som slutade med att vi satte oss på ett berg i solen. Har i övrigt försökt njuta av vädret hela dagen då det verkligen har varit super härligt. Det känns som att det är i slutet på maj och påväg mot sommaren igen när man kan sitta i linne utomhus!
Så snälla solen, stanna kvar resten av veckan också (eller resten av året)? / F

Jag har aldrig varit duktig på det där med träning...

Nu är det slut på snabbmat och godis för min del. Har bestämt mig för att leva hälsosammare igen vilket även innebär att träna mer. Skulle egentligen gått på spinning idag, men det sket sig tyvärr då min träningskompis tappat bort sitt gymkort och jag klarar verkligen inte av att träna ensam. Fan, jag som var taggad för en gångs skull!
Aja, får väl ta igen det imorgon eller nått.

Egentligen var detta ett ganska onödigt inlägg då jag vet att jag aldrig kommer palla bli ett hälsofreak (har typ försökt femhundraelva gånger eller nått), men det skadar inte att inbilla sig i alla fall. Kanske kommer jag orka utnyttja träningskortet liiite mer än vad jag gör nu och bara det är ju en förbättring i sig.

Hoppas ni är duktigare än mig / F


sportnörd?

Dagen har gått ganska fort ändå, vi vaknade vid tio över sex och ville verkligen inte upp men vi pallrade oss upp och käkade frukost och gjorde oss iordning fort så vi var redan klara vid strax över sju så vi tog iallafall en t-bana tidigare än vad som behövs, duktigt. Hade företagsekonomi, idrott, historia, lunch och sen matte så dagen var ganska chill ändå.

När jag kom hem så var mina systar+bebisar här och de höll på att beställa kläder från internet och höll på med massa saker så jag var lite halvt barnvakt.
Men nu har de båda dragit igen men jag ska till min ena syster och köpa lite snacks och köpa hem thai-mat tror jag och kolla på matchen Hammarby-Elfsborg spännande!  Har verkligen börjat bli inne i fotboll och tråkigt nog blir jag det när säsongen nästan är slut...men ska börja gå och kolla på handbollen nu istället, nästan så att man längtar att få så bajen spela igen! /E

vattenpipa och mysa

Lite dålig uppdatering kanske...Skola idag för oss sedan drog vi till örby och hämtade min vattenpipa och sen mötte jag upp min syster som hjälpte mig en del med min engelskaläxa som egentligen skulle varit inne idag menmen, nu är den gjord iaf! Väntar nu på att felicia ska komma så vi kan käka någon gång, men tror hon skulle vara framme om ca 5 min och då ska hon handla och sen springa upp till mig. Monique och Angelica kommer också senare förmodligen så det blir en härlig myskväll tror jag. Men nu ska jag börja fixa vattenpipan. ciaoo /E


Man kan inte vara på topp jämt

Aaaaah, är på sjukt irreterat humör just nu! Först har vi en idiotisk engelska läxa tills imorgon som jag inte ens börjat på, har inte ens förstått den än om jag ska vara ärlig. Sedan har vi flera idiotiska läxor tills på tisdag, onsdag och säkert torsdag också. Att skolan ska ta så mycket av ens fritid är inte okej någon stans!
Sedan finns det en massa andra saker som också gör mig galen för tillfället och människor som borde skjutas, men tänker inte gå in mer på det just nu.... Det är bara att bita ihop och le :)

Förlåt, men var tvungen att skriva av mig lite. Gladare inlägg kommer! / F

chillhelg!

Har varit lite dålig på att uppdatera idag men here we go!

(felicia har egentligen redan berättat om kvällen men aja),

Igår kväll så mötte jag hanna efter jag käkat och åkte hem till henne och hon fixade sig, sen drog vi till enskede och mötte upp angelica, sara och därefter felicia. Vi drog till birk och chillade, vi trodde det skulle bli fest där (?) men det vart det inte, men vi drog därifrån tidigt som sagt. jag och hanna drog till mig och tjockade oss i chips och massa filmer!
 Idag har jag inte gjort mycket alls heller, vart med hanna och sen kom lukas hit bara.

Aja nu måste jag och felicia plugga gärnet i engelska. cyaa / E

España por favor

Tjenare!

Nu ska jag berätta vad det var jag kom överens om med min farfar igår. Det är nämligen så att han endast bor i Sverige under sommrarna, resten av året bor han istället i Spanien. Planerna är nu så att jag och Emelie ska åka ner till Spanien under höslovet och bo hos honom där. Det är nästan helt bestämmt, saknas bara flygbiljetter för tillfället!

Men gu vad jag hoppas att det här inte skiter sig nu, för skulle vara så härligt att komma bort från Sverige ett tag och istället bara sola och bada. Hoppas hoppas! Ska gå iväg och tjata på pappa nu så att det verkligen blir av.

Ha det bra sålänge! / F



Dags att sova

Förstår inte riktigt varför jag sätter mig här och bloggar då jag är stöööört trött, men kännde att det har varit dåligt med uppdatering idag.

Kvällen började i alla fall på Tullys för min del där jag fikade med en gammal klasskompis. Sedan drog jag vidare till Enskede för att möta upp Emelie, Hanna, Angelica och Sara. Där drog vi hem till Birk som var ensam hemma och bara chillade. Efter ett tag bestämmde vi oss för att dra hem till Söder igen, så var hemma ganska tidigt. Tror det är ganska bra faktist då jag borde gå och lägga mig snart, var ett jävla tag sen jag fick sova ut om jag tänker efter.

Och juste höll på att glömma, besöket hos farfar idag gick prima och det verkar som att våran plan för höstlovet går att genomföra. Hurra för oss! Men håll ut, jag berättar vad det är imorgon. Orkar verkligen inte just nu.

Natti! / F

Inbjudna

Tänkte bara fråga alla här som har blogg om de också har blivit inbjudna till "Karisma", någon slags frisörsalong tror jag det är? Fler som ska gå på det? Lite kul att veta!  /E


Filmkväll

Godmorgon trogna läsare, både Felicia och Emelie här. Fast felicia ska snart iväg till sin farfar på värmdö för lite hemlig buisness(stavas?) men om det blir som det är tänkt så kommer ni självklart att få veta det direkt. Håll tummarna för oss!

Igår så träffade jag först Lukas och började kolla på "Shrek 3" sen kom Felicia och fick hoppa in mitt i filmen. Efter Shrek såg vi även "21" och när den var slut skulle Lukas dra hem så då följde vi honom till tunnelbanan. Sist såg vi även på "Madagascar" men vi var nog lite för trötta så orkade inte se klart hela. Istället gick vi och la oss och sov vid halv 3.  

Men mina planer för dagen är att gå på bio med Hannus och ikväll antingen fest eller filmkväll med henne (hon ska sova hos mig).  Men nu ska vi göra oss iordning lite för dagen, skriver lite mer senare! / E&F

                                       

Skoltrött efter en månad

Så är det äntligen helg!
Måste bara säga att den här veckan har gått super snabbt verkligen, vilket i för sig bara är bra. Är nämligen så otroligt skoltrött redan så hoppas att tiden fram tills lovet kommer gå fort.
På tal om höstlovet så har även jag och Emelie en plan som vi hoppas på att kunna genomföra, kan faktist inte drömma om något bättre för tillfället. Men däremot tänker jag hålla det lite hemligt just nu då det inte är helt säkert än så länge. Men vi får se, håller på att tjata för att det ska gå!

Nu ska jag ut ett tag, updaterar lite senare igen! / F


Låt mig sova!

Ush så trött, råkade försova mig lite idag också men ett inlägg hinns med iallafall. Kan inte heller ta sovmorgon idag, känns som att jag har varit borta tillräckligt mycket, börjar bli lite orolig över studiebidraget snart om jag fortsätter i den här takten! haha. 
 Dagens planer är att träffa hanna efter hon slutat skolan, sen blire väl middag sen finns en liten plan för kvällen... Sen ska förmodligen hanna kanske sova hos mig ikväll eller hon ska bo hos mig i helgen + måndag-onsdag. Men jag måste rusa nu! /E

En besvikelse

Fan! Upptäckte nyss att våran snygging inte var så snygg som vi (och minst 511 andra)  tydligen fått för oss. Sorgligt men sant. Aja, det är bara för oss att finna lite nytt ögongodis nu då. Tilss dess får vi käka donken och vara glada, det är det vi är bäst på!

Och juste ja, träningen sket sig idag. Jag har väl aldrig varit en träningsperson...
/ F


Emelie är så söt när hon äter, men hon borde lära sig att hålla kläderna rena!

Jag vill också se Coldplay!

Blir galen på alla er människor som skryter om att ni varit och sett Coldplay i Globen. Får lust att strypa er när ni ler så skadeglatt och berättar om att "det var sååååå underbart!". Sluta tro att ni är så mycket bättre en oss andra, för det är ni inte.
Varför nu inte jag själv hade en biljett är en annan fråga, men kan delvis ha och göra med att alla mina pengar försvunnit spårlöst på senare tid. Jag slår vad om att det är nån av er "Globensittare" som varit och rotat i min plånbok!

Och nej nej, jag är absolut inte avundsjuk... inte alls...

/ F

Tio-poängare?

Felicia "lagar" mat åt oss nu, eller okej hon gör rostade mackor och oboy, smarrigt!
Idag så käkade vi frukost som sagt på Sandys, väldigt billigt och gott där för en frukost faktist. Men en fråga bara.. vem fan vill ha senap på sin ost och skink macka? Sjukt äckligt.

Men en liten komisk sak som hände idag var när en person sa en grej. Det fick oss att tänka på hur störande det kan vara när folk går runt och tror att dom är så mycket snyggare än var dom är.
No offence till fula människor, men när en kille står och garvar åt att någon "är så jävla ful", kan man inte göra så mycket mer än att skratta då han själv är allt annat än en tio-poängare (snarare en två).

Nu har vi fått avreagera oss lite i alla fall och ska istället ta och äta våra mackor. Ciao! / E&F


Sovmorgon och frukost på Sandys

Morning! Huvudverken är borta idag så det blir skola för min del. Ska strax dra och möta upp Emelie vid Sandys för att käka lite frulle. Vi har nämligen sovmorgon idag så det blir myspys.

Efter skolan ska jag antagligen dra och träna med Anna, men inte bestämt än då hon först skulle kolla att hon kunde helt säkert. Men jag hoppas att det går för jag skulle verkligen behöva gå på ett pass. Dels för att jag börjar känna mig otränad och sedan för att det var ett jävla tag sedan sist. Känns ju onödigt att köpa ett träningskort om man sedan aldrig använder det..

Ha en bra dag! / F


En sjukdom, en smitta, en värmdöf*tta!

Matchen igår slutade med 4-1 till Värmdö tyvärr. Deras lärarlag var grymma måste jag erkänna. Men Kärrtorp var lätt bäst på läktaren i alla fall, Värmdö hördes ju knappt. I vilket fall som helst hade vi sjukt roligt. Hoppas på revanch någon gång! / F

 
 
 

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1733249.svd

Maybe Baby

tjenä har precis käkat middag med min syster, hennes kille och deras lilla barn.
Nej barn är verkligen inget för mig, eller iallafall inte det barnet som gråter så fort jag rör det typ...

jaja, skolan var helt okej idag, iof hade jag bara två/tre lektioner eftersom jag inte pallade med tyskan idag.
Efter skolan så drog vi och kollade på fotbollen som var i skolan, det var våran klass mot överklassen och det blev lika iaf inte pjåkigt tror jag! Ska träffa hanna lite senare idag också, får se vad som hitts på men något blire väl. /E

Hemma från skolan

Godmorgon! Skolan har börjat för en timme sedan men ändå sitter jag här. Har en jävla huvudverk så orkade inte med en massa plugg idag.

Men nu har jag i alla fall precis klivit upp ur sängen. Får ta en alvedon eller nått, för jag blir för rastlös när jag bara ligger och vilar. I stället hade jag tänkt mig att göra en gigantisk frukost och sätta mig framför tvn med ett Sagan om Ringen maraton. Var ett tag sedan jag såg filmerna och eftersom att jag är en "fantasy nörd" låter det jävligt lockande.

Hoppas ni mår bättre! / F


Bara för att skriva något...

Dålig updatering idag ska jag erkänna och det beror på att jag inte har pallat. Jag har knappt orkat med något alls idag om jag ska vara ärlig, var helt slut efter matchen!

Men det blir väl fler inlägg imorgon antar jag. Hade med mig kameran till dagens match så bilder och resultat kommer antagligen under morgondagen. Wiiiieee, happy face!

Nu ska jag sova i alla fall, gonatt! / F

Sunshine in the rain

godmorgon, eller har varit vaken i över en timma redan. 
Har duschat och käkat frulle men jag som tänkte göra varm choklad och rostade mackor och sitta på min älskade balkong men självklart var ju mjölken slut :(
haah ohno dagen blir förstörd, men jag försökte göra varm choklad med vatten men det var allt annat än gott så det blev en rostad macka bara (intressant va?) 
Ska börja fixa mig lite grann snart och träffa felicia innan matchen, så får väl börja skynda mig lite iallafall är ju inte direkt snabbast på morgonen. Men skriver mer senare /E

Emelie goes emo

Satt och snackade med Emelie på msn för ett tag sedan och kom fram till att det skulle vara jävligt kul att se henne som emo. Så nu när jag hade lite tråkigt här hemma och bestämde mig för att visa mina fantastiska photo shop skills och fixa en bild på min efterlängtade Emolie!


Passa på att njut av mitt mästerverk nu. Lovar att hon kommer döda mig imorgon :D / F

Kärrtorp slår Värmdö

Precis som Emelie nämnde nedan är det alltså match imorgon mot Värmdögymnasium. Jag är inte alls särskillt taggad för tillfället, men det kan ha och göra med att jag är helt slut och bara vill gå och lägga mig och sova för tillfället. Blir nog bättre imorgon.

Däremot kommer jag och Emelie vara bästa hejarklacken i vilket fall som helst. Vi bokstavligt  talat äger på hejarramsor, ni bara ska veta! Dessutom har vi laddat upp med dom skitsnygga mossgröna "kärrtorps fan" tröjorna som vi ska ha på oss. Tar även med kamera, så bilder kommer väl upp imorgon kväll antar jag!

Komigen nu Kärrtorp, nu vinner vi! :D / F

Ps. Julia kommer äga som målvakt!


You are going down

Aa till dagen, skola och sen har jag faktiskt bara varit hemma och chillat galet. har känt att jag behöver det efter den här helgen.
Imorgon kommer bli soft, börjar 12 (vet inte egentligen om jag börjar så sent) men sen äre fotbollsmatch och heja som gäller på våran skola iallafall så det blir väl kul. /E


VI SA VÄL KRIG HANNA?

 (obs, råka lägga till facewarp eller vad det heter på bilden så den är gullig egentligen!) 



Happy Ever After

nyss gick hanna och dennis härifrån, mötte upp de direkt efter matchen(matchen är inte mkt att prata om, förlust)
 sen hade jag tänkt åka hem till mig men de skulle tydligen hänka...
aja, spelade lite supermario på mitt nintendo och kollade på "hål i väggen" ruuuligt program! men nu ska jag chilla vid datan/tvn lite och sova tidigt idag.

Får se om jag och felicia kanske kan göra ett videoinlägg imorgon(?) haha . cyaa / E

Söndagschill

Dags för ett godmorgon från mig också (kanske lite sent, men skit samma)!
Igår blev det ingen fest för min del så istället för att möta upp Emelie och Hanna drog jag på bio. Var ett jävla tag sen sist så det va mysigt. Filmen vi såg hette Babylon A.D och var nån action tror jag. Kanske inte världens bästa film direkt, men det funkade bra.

Mina planer för dagen däremot är att bara ta det lugnt, gå runt i mjukiskläder och ladda upp för skolhelvetet imorn, uscha! Sen träffa några kompisar också, men det är ju inte allt för ansträngande...

Hörs senare! / F

Behind Closed Doors

godmorgon, så skönt suttit på balkongen med en stor kopp varm choklad och bara chillat. så jekla skönt att bara sitta och tare lugnt ett tag.
Dagens planer är att hanna kommer hit och vi ska till kompis och sen käka något gott.
Sen ska jag på fotbollsmatch med mami, hammarby-kalmar så det ska väl bli kul.
Har ju  bara varit på en match den här säsongen hif-aik och den var riktans najs så det kommer nog bli kul förutom att det är så kallt ute men tror jag ska leta fram min gosiga vinterjacka till matchen!

Men nu måste jag göra mig iordning lite mer och kanske försöka få fram min jacka redan nu. / E


orkar inte låttitel nu

okej sviker min grej med låttilel nu, orkar verkligen inte. Kom hem nyss och är sjukt trött ska typ sleepa snart. mötte hannA vid 8-9 tiden(?) och chillade och leta någonstans att ta vägen och tillslut hitta vi något i bandhagen iallafall. så det var väl brao skulle jag tro. okej men ni kan kanske få höra mer om kvällen imrgon är för t rött bara, ciaoooo (E

I Am Hated For Loving

har kommit på att slumpa en låttitel på alla mina inlägg, wie. aja har nyss käkat tacos, smarrigt värre.
Drog från felicia vid x-tiden (ingen aning riktigt) men träffade hanna och åkte till mig ett litet tag och sedan åkte in till stan för att kolla in jacka! Vi har värsta idén på att dela jackor, eftersom jag har en jacka hon vill ha och sen vill vi ha en varmare jacka också (6) men får se hur det blir med den planen.
 Kvällens planer kommer bli najs tror jag, antingen skulle vi till Erika, Wilma eller Oskar tror jag och have some fun förhoppningsvis. aja bättre kanske om jag skriver om det när jag vet vad det blir.

Förresten så äre en liten bebbe här, min systerson daniel och en liten hund som vi passar ett litet tag. barn är så jobbiga eller iaf den där plutten som alltid ska skrika när jag rör honom ;o  / E


Ett inlägg utan en låttext som rubrik

Tjabba och sorry för att inlägget inatt kanske var liiite förvirrande (man ska inte sätta sig halvsovandes vid datorn klockan två på natten). Men ska nu ta och skriva mitt första lite seriösare inlägg.
Emelie sussade i alla fall här inatt efter att vi hade kommit tillbaka från Aspudden. Träffade på världens fyllekillar på tuben hem som satt och puttade ner varandra från säterna. Ganska synd då den ena snubben hade kryckor och knappt kunde resa sig upp igen av smärtor, men det var fortfarande jävligt underhållande *evil face*. Förövrigt är fulla människor nästan alltid underhållande enligt mig.

Men planer för idag har vi fortfarande inte bestämmt oss för. Chillkväll hemma framför tvn med en fet godisskål låter riktigt lockande egentligen, men sedan när det väl blir kväll pallar jag ändå aldrig att sitta hemma och sega. Aja, vi får se hur det blir med det...

Puss / F

when i grow up I wanna be famous

Godmorgon bloggen. Har precis väckt Emelie och nu sitter vi här och käkar godis till frukost, mums. Och nu så gick felicia precis för att kolla klart slutet på någon film de kollade på medans jag låg och sov! så nu sitter jag (emelie) och chillar framför datan och sen ska vi käka lite frulle tror jag.
Dagens planer vet jag faktiskt inte helt,  men ikväll ska jag nog förmodligen träffa hanna och antingen blire filmkväll eller att man drar sig till någon fest. Får se vad man känner för senare.
 Men vi hörs lite senare, ciaoo

I'm in a band, why is it so hard for yuo to understand???

Nu äre både jag och Felicia som sitter at the computer. Vi har precis kommit hem från Aspudden, där det var najs typ! Nu har vi gjort varm goood choklad och käkar lite rostade mackor och sen ska vi äta muffins (?) + lite godis!!! hihihi.

Men nu är det även så att Emelie bränt sina mackor.. den klant skallen, haha tror jag ska slå henne sen :D wiiie
felicia har en hemlighet som ingen annan vet, förutom jag (emelie), mejla [email protected] så lovar jag att berätta (emelie)
(Fylle inlägg är inga höjdare) /F&E   

Ps. vi kan inte få bort den kursivt snea stilen vilket drives me craaazyyyy mother fucker. Men tack för oss vi hörs imorgon (felicia) puss

Först

Det blev då jag som skriver första inlägget i den här bloggen, yees!
Dagen har bara varit skola och sen hänga kvar i skolan med några för att vänta på Angelica och sen promenera till Enskede och köpa oss lite godis och sätta oss och snacka bara.

Nej men idag så ska jag
sleepa hos felicia och innan dess hade vi tänkt dra till ett chillkrök i Aspudden, jag, Felicia, Angelica, Maja och kanske Jennifer, men får la se hur det blir.
Nej nu måste jag göra mig iordning lite och så, förhoppningsvis kommer väl ett inlägg från Felicia idag annars blir det väl ett inlägg från oss båda senare. / E

Blir man inte grymt sugen? Men självklart är våra kvar hos erika så inga till oss ikväll :(

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0